xeirotexnima-knitwear.gr

xeirotexnima-knitwear.gr

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα xeirotexnima-knitwear.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία νημάτων για τις δικές σας δημιουργίες, χειροποίητες πλεκτές τσάντες, παιδικά και βρεφικά ρούχα, πλεκτά παιχνίδια και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια! Ανακαλύψτε μοναδικά κομμάτια της επιχείρησης ή επιλέξτε την δημιουργία πλεκτών αξεσουάρ σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα κατασκευάστηκε από την εταιρεία Web for all προκειμένου να τηρεί όλες τις προϋποθέσεις των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Η κατασκευή έγινε σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 (Level AA) ώστε το περιεχόμενο του eshop να είναι προσβάσιμο και για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ). Εξετάστηκε από τις κατάλληλες πλατφόρμες οι οποίες δεν ανίχνευσαν λάθη στην δομή της ιστοσελίδας και τηρεί όλες τις προϋποθέσεις του το προτύπου WCAG 2.0 (Level AA).

Το e-shop είναι μεταφρασμένo στα Αγγλικά (αποτελέι βασική προϋπόθεση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ) ενώ διαθέτει και άριστη βαθμολογία SEO στις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να κατατάσεται στις υψηλότερες θέσεις της Google.

Πληροφορίες

  • Πελάτης:Το Χειροτέχνημα
  • Project:Ηλεκτρονικά Καταστήματα
  • Δείτε το:xeirotexnima-knitwear.gr
  • Πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-lianiko
error: